Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Alternative la Google Adsense

Mulţi oameni au început să folosească programul Google AdSense, dar unii il consideră uneori prea nesigur sau pur şi simplu nu indeplineşte propriile lor cerinţe pentru un program de publicitate.

Dar, din fericire pentru astfel de oameni, există multe alternative la AdSense care încearcă să reducă unele dintre neajunsurile sale. Aici este o listă cu cele mai demne de remarcat cu o descriere sumară a fiecăruia dintre ele.

skaDoogle

skaDoogle este o alternativă foarte puternică la Google AdSense. Puteţi include anunţuri cu produse Clickbank şi PayDotCom în mai multe formate (dimensiuni şi combinaţii de culori). Acestea includ anunţurile text, anunţurile cu site-ul avanpremieră a produsului şi anunţuri cu imagini in miniatură ale site-ului. În plus, skaDoogle vine cu plugin-uri care vă permit să încorporaţi întregul Clickbank şi PayDotCom Marketplace în site-ul dvs. sau doar o singură categorie de nişă. Una dintre cele mai puternice trăsături este Link skaDoogle Sensor. Puteţi selecta cuvinte cheie pe site-ul dvs. care se vor lega automat de un produs din topul vânzărilor de la Clickbank / PayDotCom sau să prezinte o listă cu toate produsele din categoria respectivă. Anunţurile sunt, de asemenea, traduse şi stocate în 6 limbi.

AllFeeds

AllFeeds are o gamă mare de publicitate on-line din care alege anunţurile. De asemenea, oferă mai multe formate de afişare pe care le puteţi alege. Acestea includ bannere, butoane, fluxuri XML, pop-up-uri DHTML şi altele. De asemenea, oferă rapoarte ale stării anunţurilor în timp real. Site-ul va expedia un cec în fiecare lună, cu condiţia să aveţi un câştig mai mare de 25 USD; în caz contrar câştigul se reportează pentru luna următoare. Un alt lucru interesant este faptul că se integrează cu Google AdSense, maximizând câştigurile dvs. cu AdSense.

Detalii găsiţi pe
http://www.aloesib.ro/alternative.html

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Comentarii

imaginea utilizatorului Anonymous

Solutie CPM

http://cpmads.info Solutie CPM pentru cei interesati !

imaginea utilizatorului Anonymous

Alternative Adsense

Adsense plateste deocamdata cel mai bine in RO, insa mai sunt cateva alternative dintre care pot aminti Coozila, Chitika, Adbrite, Adhitz

imaginea utilizatorului Anonymous

Neobux Gid Complet !

Citeste Gidul complet neobux, invata si tu sa castigi bani online pe internet ! Pentru mai multe detali accesati site-ul meu Http://zev0n.webs.com

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.