Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Oferte promovare online

Technorati stiri Romania ofera posibilitatea de a va promova afacerea sau blogul dumneavoastra online, punand la dispozitie urmatoarele oferte de promovare:

1. Link in sidebar (vizibil in toate paginile site-ului) pret neg/luna (minim 6 luni)
2. Advertoriale/Articol (scrise de voi) cu 1 link extern inclus care sa contina minim de 300 cuvinte si maxim de 1500 cuvinte, (continut original) in limba Romana la pretul de 16 euro

Sunt acceptate doar articole/advertoriale originale scrise in limba Romana fara diacritice

Advertorialele se pot trimite prin email la adresa din contact a site-ului sau postate direct in site (trebuie sa fii logat)

- Cei interesati pot trimite sau pot propune alte oferte de colaborare avantajoase pentru ambele parti la adresa de email: technorati.ro@gmail.com sau folositi pagina de contact a site-ului.
- Plata se face prin paypal.

Atentie! Inainte de publicare toate articolele vor fi puse in asteptare pentru verificare, cele care nu au continut original nu vor fi publicate, fiind eliminate din baza de date a site-ului.

Nu sunt acceptate articole/advertoriale care contin materiale pornografice, sau care incurajeaza activitati ilegale gen: warez, cracks, mp3, cuvinte sau expresii obscene sau injurii, si nici link-uri care fac trimitere la site-uri care publica informatii din cele mentionate mai sus.

- Pentru publicare in acest site trebuie sa fiti inregistrat, iar raspunderea pentru autencititatea articolelor apartin exclusiv autorilor.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.