Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Fotbal

Lotul Romaniei pentru Belarus si Albania

Piturca si preferintele lui Victor Piturca ne-a obisnuit deja cu inconsistenta intre declaratii si actiuni. Nu o data a declarat selectionerul ca lucrul fundamental in decizia sa cu privire la cei selectionati este ca jucatorul sa fie titular si sa aiba evolutii constant bune la echipa de club. Acum, cu ghilimele multe, sa ne uitam … Citeste mai departe »
Lotul Romaniei pentru Belarus si Albania |
Miercuri, Octombrie 5, 2011 - 17:36

Mioveni – Vaslui 0-5

Putem si noi Vasluiul a tinut sa arate ca nu numai Dinamo este capabila sa inscrie de 5 ori in deplasare. Avand in fata una dintre cele mai slabe echipe din Liga 1 (probabil cea mai slaba in acest moment), si “triunghiul de aur” (Sanmartean, Wesley, Adailton) in forma buna, Vasluiul a facut ce a … Citeste mai departe »
Mioveni – Vaslui 0-5 |
Marţi, Octombrie 4, 2011 - 10:04

Brasov – Ceahlaul 1-1

Puncte pierdute de ambele formatii Ambele echipe sunt, declarat, in lupta pentru evitarea retrogradarii. In aceste conditii, orice punct castigat in fata unei contracandidate este de aur. Ceahlaul pare echipa castigata pentru ca a reusit un egal in deplasare dar, dupa aspectul jocului, ar fi meritat mai mult. Echipa de la Piatra Neamt continua evolutiile … Citeste mai departe »
Brasov – Ceahlaul 1-1 |
Marţi, Octombrie 4, 2011 - 09:38

Steaua – Otelul Galati 2-1

A venit Sfantul Ilie cu norocul Ce poate face un antrenor in 2 zile? Evident: mai nimic. Totusi? Ei bine, Ilie Stan a schimbat primul 11 pe ici pe colo, prin punctele esentiale. L-a scos pe Brandan din linia de mijloc si l-a pus la locul lui. L-a lasat pe Tatu mult mai liber decat … Citeste mai departe »
Steaua – Otelul Galati 2-1 |
Luni, Octombrie 3, 2011 - 10:22

CFR Cluj – Petrolul Ploiesti 1-1

Nu s-a potrivit socoteala de acasa Un meci de 1 solist inclusiv in viziunea presedintelui CFR-ului. Iuliu Muresan isi incuraja echipa explicandu-le jucatorilor ca in 3-4 etape vor fi pe primul loc. O socoteala pertinenta oriunde numai in fotbal nu. Pertinenta pentru ca CFR-ul avea in fata 3 etape cu jocuri contra echipelor nou promovate. … Citeste mai departe »
CFR Cluj – Petrolul Ploiesti 1-1 |
Luni, Octombrie 3, 2011 - 09:53

Vointa Sibiu – Rapid 0-1

Greu dupa un meci in cupele europene Dupa ce au facut un joc bun in meciul cu Eindhoven din grupele Europa League, Rapid s-a intors la evolutiile neconvingatoare din Liga 1. De fapt, poate au fost si evolutii neconvingatoare dar jocul de la Sibiu a fost sub orice critica. Vointa – Rapid a semanat foarte … Citeste mai departe »
Vointa Sibiu – Rapid 0-1 |
Luni, Octombrie 3, 2011 - 09:21

Ionel Danciulescu – o legenda in activitate

Parca nu a stralucit niciodata asa cum ar fi trebuit. Discutia despre intrarea lui Danciulescu in topul celor mai buni fotbalisti din divizia A se tot poarta de ceva vreme. Trebuie sa recunosc ca stau si acum si ma intreb cum a reusit Danciulescu aceasta performanta. In meciul de ieri, Danciulescu l-a depasit pe Camataru … Citeste mai departe »
Ionel Danciulescu – o legenda in activitate |
Duminică, Octombrie 2, 2011 - 13:47

Dinamo – Concordia Chiajna 2-0

Un meci incalcit, plin de greseli tehnice, in care Dinamo a fost trasa in jos de calitatea adversarului. Doar cateva lucruri de remarcat: Dinamo castiga 3 puncte si se manifesta ca o echipa puternica ce isi atinge scopul chiar si atunci cand joaca mai slab; Danciulescu il depaseste pe Camataru in clasamentul golgeterilor din … Citeste mai departe »
Dinamo – Concordia Chiajna 2-0 |
Duminică, Octombrie 2, 2011 - 13:36

Gaz Metan Medias – Universitatea Cluj 2-5

Cristea – inca se poate! La mai toate meciurile din acest sezon am scris despre U precizand ca a jucat cu om in minus pe teren – Adrian Cristea. La meciul de ieri mi-am reamintit cam cum poate sa joace Cristea atunci cand vrea. Pai, nu merita batut?! Isi bate joc de talentul lui. Adrian … Citeste mai departe »
Gaz Metan Medias – Universitatea Cluj 2-5 |
Duminică, Octombrie 2, 2011 - 13:02

Tirgu Mures – Pandurii 3-3

Spectacol asa cum ar trebui sa fie Grigoras nu se dezminte. Echipa antrenata de el a oferit, din nou, spectacol si dramatism. Daca ar invata sa se si apere…. Am vazut o repriza, a doua, de exceptie. Nu atat prin asezare tactica, duel al antrenorilor, respectare a sarcinilor de joc, cat prin atitudine. Pandurii au … Citeste mai departe »
Tirgu Mures – Pandurii 3-3 |
Sâmbătă, Octombrie 1, 2011 - 12:35