Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Unde mergem in vacanta?

Înainte de a pleca în concediu sau doar într-o scurtă vacanţă de câteva zile, orice turist trebuie să aibă un plan minim. În primul rând trebuie să îşi planifice bugetul, apoi alege destinaţia, posibilitatea de cazare, de hrană şi cheltuielile pentru evenimentele la care va dori să meargă.
Petrecrea unei vacanţe în ţară a devenit o opţiune pentru turiştii români care au început să viziteze diferite oraşe, în ideea redescoperirii României. Printre cele mai vizitate astfel de oraşe se numără Braşovul, dar şi oraşele de pe Valea Prahovei, ca Sinaia, o adevărată oază de relaxare.

Sinaia - o destinaţia pe gustul turiştilor

Sinaia este o destinaţie turistică recunoscută pentru obiectivele istorice şi culturale dar şi pentru tratarea unor afecţiuni precum neuroastenia, tulburări ale sistemului digestiv, tulburări endocrine şi respiratorii, reprezentînd totodată, o destinaţie ideală de relaxare, recuperare şi odihnă. Printre ofertele de cazare Sinaia se numără hoteluri moderne, pensiuni, vile, dar şi case de particulari. De asemenea din lista de oferte de cazare nu lipsesc cabanele. Sinaia devine o destinaţia extrem de atrăgătoare şi pentru iubitorii sporturilor de iarnă care pot face aici bob, existând o pârtie de bob de 1500 m lungime, dat şi multe pârii de schi cu grade diferite de dificultate şi pârtie de sanie.

În Braşov, nici un turist nu se plictiseşte

O altă destinaţie care a câştigat notorietate în ultimii ani este Braşovul. Pentru că s-a dezvoltat foarte mult, pe toate planurile, în ultimii ani, şi ofertele de cazare Brasov sunt foarte multe, iar turistul trebuie să fie pregătit şi să ştie ce să ceară. Agenţiile de turism prezintă clienţilor informaţii despe posibilităţile de cazare propunând varianta cea mai bună în funcţie de bugetul fiecăruia. Pentru o cazare mai familiară şi mai ieftină, Braşovul oferă multe oportunităţi la pensiuni. Totodată, turiştii care aleg să viziteze oraşul împreună cu familia şi vor mai multă intimitate, pot alege între apartamentele şi garsonierele oferite în regim hotelier.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.