Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Tineri consultanti romani se remarca la Balanced Scorecard Forum Dubai 2011

Delegatia companiei de cercetare si consultanta in managementul performantei, Acumen Integrat, formata din echipa manageriala, s-a bucurat de apreciere internationala in cadrul participarii la „Balanced Scorecard Forum 2011”. Desfasurat in Dubai, Emiratele Arabe Unite, in perioada 26 – 31 Martie 2011, acesta este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate evenimente la nivel international dedicate conceptului Balanced Scorecard.

Evenimentul a cuprins o gama variata de sesiuni si workshop-uri facilitate de catre cei mai renumiti specialisti internationali in domeniu, precum Dr. Robert Kaplan, Dr. David Norton, Paul Niven, Alan Fell, dar si numerosi reprezentanti din partea unor organizatii considerate model in privinta implementarii si utilizarii cu succes a conceptului Balanced Scorecard. Cele sase zile ale Forumului desfasurate intr-un cadru dinamic de interactiune si sesiuni practice au dat posibilitatea delegatiei Acumen Integrat de a schimba opinii cu alti experti si oportunitatea de a sta conectati la ultimile noutati din domeniu.

Punctul culminant din programul Forumului Balanced Scorecard Dubai 2011 a fost reprezentat de sesiunea de aplicare in practica a cunostintelor dobandite. Aceasta a adus in competitie sapte echipe compuse din delegati prezenti la conferinta si conduse de cate un facilitator. Fiecare echipa a avut sarcina de a construi, pe baza unui scenariu dat, o Harta a Strategiei cu Indicatorii Cheie de Performanta aferenti obiectivelor organizationale. Un juriu format din 8 specialisti in implementarea si utilizarea Balanced Scorecard a votat echipa castigatoare pe baza materialelor dezvoltate si a prezentarii acestora.

Prezenta tinerilor consultanti romani in cadrul evenimentului a fost incununata de castigarea competitiei si evidentierea pentru contributia avuta. Astfel, Alexandra Moldovan a fost apreciata ca lider al uneia dintre echipele participante, fiind premiata pentru prezentarea sustinuta. Adrian Brudan si Sorina Mone au facut parte din echipa castigatoare a competitiei.

Aprecierea pe care membrii echipei Acumen Integrat au avut-o in cadrul acestui eveniment de talie internationala, confirma aparitia unei noi generatii de tineri consultanti romani, pregatiti atat in tara, cat si in strainatate care, prin combinarea cercetarii academice cu experienta practica, reusesc sa fie competitivi la nivel global.

Adrian Brudan este Manager Solutii Performanta Strategica in cadrul Acumen Integrat si editor al www.BalancedScorecardReview.com, www.eBalancedScorecard.ro si www.BalancedScorecardinRomania.ro. Cu studii efectuate in Romania, Danemarca si un stagiu de pregatire in Australia, Adrian este unul din expertii la nivel international in privinta Modelelor de Maturitate folosite in Managementul Performantei.

Sorina Mone este Manager Solutii Performanta Operationala in cadrul Acumen Integrat si editor al portalului www.IndicatoridePerformanta.ro. Sorina este doctorand in Marketing, lucrarea sa de cercetare analizand aspecte legate de managementul performantei in aceasta disciplina.

Alexandra Moldovan este Manager Solutii Performanta Individuala in cadrul Acumen Integrat si editor al www.ManagementulPerformantei.ro. Experienta sa in management este completata de numeroase implementari de sisteme de management al performantei in cadrul organizatiilor din Romania din sectorul privat, public si non-profit.

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect. Compania opereaza www.IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei.

Persoana de contact:
Gabriela Grosu, Coordonator Marketing si Comunicare, Acumen Integrat
Tel: +40 264 414 360, Email: Gabriela.Grosu@acumen.ro, Website: www.acumenintegrat.ro

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.