Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Tehnici folosite de site-urile de jocuri online

Site-urile de jocuri online sunt de regula impartite in 3 categorii:

•Agregatoare: care preiau cele mai noi creatii ale studiourilor si le posteaza pe site-urile proprii. Nu toate studiourile de gaming permit acest lucru, dar sunt unele care chiar incurajeaza aceasta practica (cel mai bun exemplu in acest caz fiind cei de la i6.com)
•Producatoare: au in spate o echipa intreaga de developeri. De regula produc jocuri pentru site-urile proprii si au un brand destul de solid in lumea gaming-ului online;
•Sociale: in care utilizatorii incarca jocuri, pe care ulterior, comunitatea le voteaza. Cele mai votate si cele mai vizualizate jocuri primesc de regula pozitii fruntase in paginile acestor site-uri, ba chiar ajung si pe prima pagina de multe ori, stand acolo destul cat sa fie accesate de cel putin 100-200,000 de ori.
Intre toate aceste site-uri de jocuri online (indiferent ca vorbim de site-uri nisate/specializate pe jocuri cu motociclete – exemple - sau cu impuscaturi) are loc de regula o lupta destul de apriga. Find cumva interconectate, se poate spune in majoritatea cazurilor toate trei beneficiaza de pe uma acestei retele, insa in realitate, fiecare dintre ele se zbat sa primeasca cat mai mult trafic cu putinta.

Pentru asta, nu de putine ori ele apeleaza la o serie de tehnici destul de usoare, menite sa fure o parte din traficul concurentei. Sunt mai multe tehnici special gandite pentru acest lucru, insa cele mai multe presupun incarcarea unui joc (bine realizat) si pe site-urile concurentei.

De ce ar permite un studio de gaming ca munca depusa de echipa din spatele jocurilor sa fie preluata pe gratis de agregatoare si de site-urile sociale de gaming? Pentru ca odata ce jocurile incep sa primeasca vizualizari, exista posibilitatea ca in panoul de control sau in perioada de asteptare pana la incarcarea completa a jocurilor, sa fie introduse link-uri directe catre site-ul-mama, acolo unde respectivele jocuri au fost postate pentru prima data.

Mai mult, pe masura ce jocurile cu upgrade-uri au inceput sa devina tot mai cautate si tot mai la moda (amintind aici in special categoriile de jocuri cu camioane/masini, precum si pe cele de strategie ), dezvoltatorii jocurilor au incorporat o serie de avantaje si produse ce pot fi accesate doar pe site-urile-mama. In masura in care produsele lor sunt de success si in masura in care jocurile respective castiga fani, exista o sansa destul de mare ca acei fani sa acceseze site-urile studiourilor. Aceasta tehnica, desi greoaie, este extrem de eficienta in special in cazul jocurilor de success, dar mai ales, este eficienta pe termen lung intrucat aduce jucatorii de pe site-urile de agregatoare si de pe site-urile de gaming sociale pe site-urile studio-urilor de gaming, furand practic o pare cantitate de trafic concurentei.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.