Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Strategia Ministerului Turismului: Dublarea numarului de turisti straini pana in 2015

Strategia Ministerului Turismului: Dublarea numarului de turisti straini pana in 2015SpecializatIeri a fost dat publicitatii planul de marketing pentru urmatorii 5 aniDesi planul de marketing ofera linii directoare strategice pana in 2015, compania care l-a elaborat recomanda ca bugetul disponibil sa fie cheltuit in perioada 2011-2013Unul dintre cele mai importante obiective in domeniul turismului pana in 2015 este dublarea numarului de vizitatori straini, comparativ cu nivelul din 2010, potrivit Planului de Marketing Strategic si Operational pentru Romania prezentat ieri de Ministerul Turismului si Dezvoltarii Regionale.Potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS), sosirile turistilor straini in Romania s-au situat anul trecut la 1,343 milioane, in crestere cu 5,6% fata de 2009, in timp ce innoptarile au insumat 2,75 milioane, cu 3,7 mai multe. "Cresterea sosirilor in unitatile de cazare pana la aproape 2,5 milioane in anul 2015, realizata prin cresterea numarului de turisti internationali care vin in scop de recreere, acestia ajungand la o cota de 50%, comparativ cu cota actuala de 25% din totalul vizitelor internationale din Romania", este unul dintre obiectivele incluse in strategia de marketing.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a spus, ieri, citata de Mediafax, ca isi doreste ca planul de marketing, finalizat in urma cu cateva zile, sa fie implementat cat mai repede. "Pentru prima data, promovarea Romaniei se va face intr-un mod profesionist. Planul de marketing ne va spune cand, unde si catre cine ne vom indrepta actiunile de promovare", a spus Udrea.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.