Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Statuile comunismului expuse din nou

Statuile comunismului, Marx, Lenin, Petru Groza si altii, au toate sansele sa intre din nou in patrimoniul public datorita unei tinere pasionate de arta de propaganda.
Imediat dupa revolutie, toate statuile comunismului au fost inalturate sau inlocuite, in semn de protest si razbunare pentru anii de comunism si asuprire. Acum la peste 20 de ani de la acele momente, Romania a devenit mai toleranta si are din nou sanse sa isi aduca aminte de o parte mai putin placuta a istoriei sale.
Ioana Ciocan, tanara despre care va spuneam mai devreme a reusit, impreuna cu Primaria Municipiului Bucuresti sa salveze circa 15 statui de la distrugere, inclusiv pe aceea a lui Lenin, care inainte vreme strajuia Casa Presei Libere.
Acum, Ioana are in proiect amplasarea monumentelor intr-unul din parcurile bucurestene, moment din care statuile comunismului vor ramane expuse permanent.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.