Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

SocrateSalarii o noua versiune lansata de BITSoftware

BITSoftware a lansat versiunea 11.11 a solutiei sale de salarizare SocrateSalarii, care vine cu o serie de imbunatatiri in zona de evidenta a personalului, de calcul salarial si de raportare.

SocrateSalarii 11.11 vine in sprijinul personalului din departamentele de resurse umane prin simplificarea procesului de redactare si tiparire a contractelor de munca personalizate, ca urmare a utilizarii unor sabloane predefinite in sistem, in format MS Word. Totodata, aceasta noua versiune permite clasificarea angajatilor dupa categorie sau/si tip, cu valori predefinite de utilizator, precum si adaugarea in sistem de poze pentru fiecare angajat in parte. Versiunea 11.11 a solutiei de salarizare de la BITSoftware ofera, de asemenea, posibilitatea tinerii unei evidente clare a categoriilor de permise detinute de un angajat si a sanctiunilor acordate angajatilor.

SocrateSalarii 11.11 a fost astfel configurat incat sa respecte prevederile legale in ceea ce priveste calcularea veniturilor impozabile si a celor pentru contributiile sociale obligatorii atat in cazul tichetelor cadou cat si a subventiilor pentru masa angajatilor.

SocrateSalarii se adreseaza departamentului de resurse umane din firmele romanesti, asigurand definirea si gestionarea structurii de personal, evidenta drepturilor salariale, concedii de odihna si medicale precum si a altor drepturi si retineri care se aplica salariatului sau companiei angajatoare.

Solutia a fost conceputa din dorinta de a acoperi un numar cat mai mare de cazuri particulare, fiind stiut ca problemele legate de acest capitol sunt complexe. Configurarea modulului pe specificul companiei se face foarte usor, putandu-se defini salariatii (cu nume, prenume, date de identificare, elemente specifice angajarii, elemente legate de politica salariala), multiple forme de salarizare, impozite, grile, sporuri, retineri, penalizari, pensii alimentare, probleme legate de CAR si tichete de masa.

SocrateSalarii este in permanenta adaptat celor mai noi modificari aduse legislatiei din domeniul muncii, fiind pregatit la aceasta ora atat pentru a raspunde cerintelor impuse prin HG 500/2011 privind Registrul electronic de evidenta a salariatilor, cat si pentru generarea corecta a Declaratiei 112, in care sunt cumulate informatii care anterior se depuneau sub forma a 5 formulare lunare obligatorii.

Solutia ofera o multitudine de rapoarte atat de salarii (raport de repartizare a salariilor pe centre de profit, raport al salariilor in functie de conditiile de munca, raport de structura a salariilor, situatii concedii de odihna la o data aleasa), cat si de pontaj, concedii, rapoarte de retineri, rapoarte pentru tichete de masa si fise fiscale angajati, fiind integrata perfect cu solutiile ERP ale BITSoftware - Socrate+ si SocrateOpen.

Despre BITSoftware

Cu peste 18 ani de experienta, BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM si Business Intelligence (BI) care ajuta companiile din diverse industrii sa-si imbunatateasca productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, si sa realizeze obiectivele de crestere pe termen lung.

BITSoftware este prima companie din Romania care a lansat un sistem ERP&CRM de clasa mondiala, open source - SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distributie, productie si constructii, si una dintre primele companii romanesti care a dezvoltat un sistem ERP - Socrate+ - implementat pana acum in peste 150 de companii medii si mari din Romania.

BITSoftware a devenit, de la inceputul acestui an, reseller oficial pentru Romania al furnizorului american de solutii de Business Intelligence, MicroStrategy, prin parteneriatul incheiat urmarindu-se dezvoltarea si distribuirea pe piata din Romania a celei mai complexe si complete solutii de Enterprise Business Intelligence.

BITSoftware este, totodata, distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware inseamna nu numai achizitia unui abonament anual, ci si servicii profesionale de instalare si migrare, scolarizare utilizatori si integrare cu alte aplicatii.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.