Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

SmartID ControlAccess, aplicatia care iti garanteaza cel mai bun control si securitate al accesului pentru compania ta

Securitatea a reprezentat dintotdeauna un aspect important pentru companii si nu numai, in conditiile in care in cadrul acestora exista numeroase zone in care accesul persoanelor neautorizate este strict interzis. Mai mult decat atat, in multe companii din lume, inclusiv din tara noastra, exista diferite zone de acces pentru angajati, motiv pentru care implementarea unei aplicatii de acces reprezinta astazi un nou standard in ceea ce priveste securitatea pentru numeroase companii importante din lume.
Aplicatiile de securitate nu sunt tehnologii tocmai noi avand in vedere ca acestea au fost utilizate sub diferite forme de-a lungul timpului, chiar daca nu erau la fel de performante. Astazi, exista numeroase aplicatii de acces care nu doar ca utilizeaza tehnologii moderne de identificare, insa sunt si foarte simplu de implementat si utilizat in cadrul unei companii. SmartID.ControlAccess este o aplicatie de acces care
vine la pachet cu o serie de beneficii extrem de utile pentru orice companie
. Daca te afli in cautarea unei aplicatii complexe de acces pentru compania ta, iata cateva motive pentru care sa optezi pentru SmartID.

ControlAccess.
Are la baza cele mai noi tehnologii de securitate si control acces.
Una dintre caracteristicile de baza ale unei aplicatii moderne de acces ar trebui sa fie oferirea unui grad cat mai ridicat de securitate. Tehnologiile moderne permit astazi numeroase metode de recunoastere precum scanarea irisului, scanarea amprentei sau chiar si recunoasterea faciala. Aceste lucruri desi poate pareau ireale pana nu demult, astazi, prin utilizarea unei astfel de aplicatii, vei avea posibilitatea de a utiliza oricare dintre aceste metode de recunoastere, metode care dau cele mai bune rezultate in ceea ce priveste securitatea. Mai mult decat atat, daca se doreste, se poate utiliza si accesul pe baza de carduri, care de asemenea este o metoda de acces practica care se utilizeaza cu succes de aproape un deceniu chiar si de catre cele mai mari companii din lume.

Ofera un control absolut asupra timpului de lucru.
SmartID.ControlAccess nu este o aplicatie oarecare avand in vedere ca aceasta a fost dezvoltata pentru a oferi un control total. Aplicatia permite o contorizare la nivel de minute a prezentei la serviciu dar si a timpului lucrat. In aceste conditii, vom putea vorbi de o eficientizare mult mai propice a timpului de lucru in cadrul intreprinderii. Mai mult decat atat, aplicatia poate evidentia in rapoarte diverse activitati, plus calculul timpilor de lucru dintr-o anumita sectie. In acest fel, se poate poate determina mult mai usor performantele atinse de anumite sectii pe o anumita perioada de timp.

Permite urmarirea activitatii angajatilor din teren.
O alta functionalitate de baza a acestei aplicatii revolutionare este data de faptul ca permite o urmarire indeaproape a activitatilor care au loc pe teren. In conditiile date, aplicatia in cauza ne poate ajuta sa imbunatatim activitatile din anumite sectoare dat fiind faptul ca vom putea observa indeaproape zonele in care avem nevoie de mai mult personal pentru a putea indeplini cu succes diverse activitati.

Categorie: 
Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.