Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Sfaturi pentru scrierea lucrarii de licenta

Scrierea lucrarii de licenta este una dintre cele mai stresante perioade din viata unui student, cu atat mai mult in cazul celor care jongleaza si cu servciul si viata de famlie. De altfel, redactarea unei lucrari de astfel de proportii consuma atat de mult timp si energie incat nu este de loc de mirare cand studentii cu astfel de vieti deja incarcate apeleaza la lucrari de licenta la comanda pentru a se putea concentra pe studiu in vederea trecerii examenului de licenta.

Cele doua optiuni puse in fata fiecarui student sunt simple, fie alege sa redacteze singur lucrarea in cazul in care isi dedica timpul special terminarii studiilor iar in acest caz, desi covarsitoare provocarea nu este nici pe departe una imposibila, fie atunci cand timpul, inspiratia si energia lipsesc apeleaza la siteuri specializate pentru licenta la comanda. Nici in al doilea caz studentul nu se poate relaxa, lucrarea trebuie invatata si prezentata, examenul scris necesita de asemenea studiu.

Pentru cei care se hotarasc insa sa acepte provocarea, exista o serie de sfaturi ce pot face diferenta intre o lucrare bine scrisa cu cat mai putin stress si esec:

- Studentul trebuie sa isi stabilieasca o data pentru a termina munca de cercetare si a incepe redactarea si un termen limita pentru varianta completa. Acest termen limita trebuie tratat cu absoluta seriozitate iar timpul dintre inceput si final trebuie sa fie de cel putin 3 luni pentru a putea acomoda schimbariile aparute pe parcurs. De asemenea, in momentul in care se face aceasta planificare studentul trebuie sa judece cat mai obiectiv daca este intr-adevar imposibil sau doar dificil sa reuseasca. Daca este intr-adevar imposibil se poate comonda licenta de la firme ce se ocupa cu scrieri de licente si dizertatii.

- Un singur termen limita pentru finalul lucrarii nu este de ajuns. Trebuie stabilite termene limita pentru fiecare capitol, aproximativ 2 saptamani de obicei. Cu cat sunt mai putine termene limita pe parcursul proiectului cu atat studentul este mai tentat sa inceapa ‘maine’

- Target-urile zilnice sunt o modalitate de a tine ritmul odata proiectul inceput. Acestea nu trebuie sa fie nimic extrem deoarece calitatea lucrarii este de maxima importanta, iar a forta creierul sa ramana prea mult timp intr-o asemenea stare de concentrare poate rezulta in munca de calitate porasta. 500 zilnic sun de ajuns pentru a scrie un proiect de calitate iar a nu exagera in aceasta faza economiseste mult timp la corectare.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.