Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Sfaturi importante in alegerea unei companii pentru mutarea mobilei

Schimbarea locuintei dar si mutarea in sine sunt o perioada dificila pentru oricine, iar acestui stres se pot adauga serviciile proaste oferite de companiile de transport dar si posibilele inselatorii. Din nefericire, exista cazuri in care firmele de transport incalca atat legea cat si increderea clientilor, provocand diverse stricaciuni, ori, in cazurile mai grave, in care se apeleaza la firme obscure, lucrurile transportate pot chiar sa nu mai ajunga vreodata la destinatie.

Exista insa cateva sfaturi care pot asigura ca mutarea mobilei si bunurilor de la vechea la noua locuinta se va efectua intr-un mod cat se poate de sigur.

1. In aceasta era, in care aproape oricine are acces la internet, este foarte important sa se faca o cautare cu numele companiei inainte de a apela la serviciile acesteia. Cel mai adesea, daca au existat probleme, vor exista si review-uri ale celor care au avut experiente negative cu respectiva companie de transport mobila. Daca datele de pe internet nu sunt concludente se poate face chiar si o vizita la sediul firmei in vederea aflarii mai multor detalii in legatura cu experienta acestora si chiar inspectarea, in prealabil a camionelor cu care se va efectua mutarea – este foarte important de observat daca acestea au logoul companiei.

2. Un alt semn al seriozitatii companiei este gama de servicii oferita. O companie ce se ocupa de transport mobila, mai ofera si servicii de transpor marfa sau moloz, aceasta va oferi cu siguranta mai multa garantie decat una mica.

3. Daca pretul mutarii se stabileste in functie de cantitatea de bunuri ce trebuiesc transportate, in acest sens este foarte important ca un reprezentat al companiei sa se deplaseze la fata locului pentru a face evoluarea si a oferi pretul estimativ. Este bine sa se refuze o estimare prin telefon, aceasta nu face decat sa deschida oportunitatea pentru firma de transport de a mari pretul la finalul mutarii.

4. Este, de asemenea, important de verificat daca firma percepe diverse taxe adiacente ce nu au fost mentionate in estimarea finala a pretului. Clientul trebuie sa fie foarte ferm in aceasta privinta si sa nu accepte raspunsuri evazive. Estimarea finala a pretului trebuie sa includa toata aceste taxe ascunse.

5. Inainte de ziua mutarii, la impachetarea bunurilor, este bine sa se faca o lista cu toate acestea. Pentru un mai bun control asupra situatiei se pot numerota si chiar semna cutiile de carton pentru a evita confuzii la transport si a descoperi cat se poate de rapid lipsa unor bunori.

6. Desi este normal pentru companie de transport sa ceara un avans de aproximativ 10-15% din pretul final, daca suma perceputa este mai mare, aceasta reprezinta un semnal de alarma.

7. Toate detaliile ce nu au fost clarificate in discutia initiala trebuie sa se regaseasca pe site-ul firmei, cu cat site-ul este mai complet si informativ precum este cazul www.transportmarfabucuresti.com , cu atat compania este mai de incredere.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.