Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Servicii de reparatii cu transport cutii de viteze camioane

Acum poti beneficia de serviciile de reparatii cutii de viteze camioane mai usor ca niciodata. Cu serviciul de transport al cutiei de la client la service si inapoi, se ofera posibilitatea tuturor sa beneficieze de serviciile firmei SC MOROGEC AUTO SRL, de reparatii cutii de viteze camioane de calitate.

Servicii de reparatii cutii de viteze

Este greu sa gasesti mecanici calificati in cutii de viteze mai ales la camioane, cei care exista, se specializeaza in general pe un anumit tip de camion. Firma noastra ofera servicii de reparatii cutii de viteze pentru toate tipurile de camioane si toate tipurile de cutii de viteze, fie ele manuale sau automate.

Suntem o firma specializata pe reparatii cutii de viteze camioane si avem o vasta experienta in acest domeniu de activitate. Pe langa echipamentele din dotare si experienta acumulata in decursul anilor, mecanicii nostri sunt pregatiti in continuu pentru a lucra la cutiile de viteze, cu cele mai noi tehnologii.

Garantia pe lucrare

Pentru ca suntem constienti de calitatea muncii noastre, oferim 6 luni de garantie pe orice lucrare executata la firma noastra. Garantia pe reparatie nu include garantia pieselor utilizate, acestea sunt garantate de producatori, in functie de politica lor de garantie.

Va asiguram ca in perioada garantiei, reparatia se face gratuit daca cutia de viteza are o defectiune din cauza montarii gresite a unor piese sau montarea unor piese care nu corespund. Va asiguram ca astfel de greseli nu se intampla la noi pentru ca se lucreaza cu piese de calitate aduse direct de la producator sau distribuitor, alese dupa seriile pieselor.

Transportul cutiei de viteza

Pentru ca multe firme din tara au apelat la noi pentru servicii de reparatii cutii de viteze camioane si au intampinat probleme de transport, am apelat la un serviciu de transport national pentru transportul cutiei. Trebuie doar sa pregatiti cutia de viteza corespunzator iar firma de transport vine si preia cutia direct de la sediul dvs.

Pregatirea cutiei de viteza consta in fixarea acesteia pe paleti ca sa fie mai usor de manevrat si sa nu se deplaseze in timpul transportului. Fixarea pe paleti se poate face cu chingi de ancorare incat cutia sa fie suficient de bine fixata pentru transport.

Cutia de viteza va fi transportata la sediul firmei noastre unde se desface si se fac verificarile pentru a vedea ce defectiuni are aceasta. In functie de defectiuni se comanda piesele de schimb care sunt montate ulterior in cutie.

Dupa reparatii, cutia de viteza este transportata inapoi la proprietar cu acelasi serviciu de transport. Bineinteles exista firme care prefera sa-si transporte cutia cu resursele proprii, o alegere foarte buna in cazul in care sunteti la o distanta mica de sediul nostru. Pentru informatii suplimentare sau comenzi ne puteti contacta la numarul de telefon 0752.669.615.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.