Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Reteta pentru agentul imobiliar de succes

Pentru a fi un agent imobiliar de succes, nu iti va ajunge niciodata doar scoala pe care ai facut-o in acest sens. De fapt, poti avea si 5 diplome in domeniu. Daca nu indeplinesti minimul de cerinte pentru un agent imobiliar de succes, nu o sa prinzi loc la masa acelor agentii imobiliare care au o istorie favorabila in spate.

Care sunt mai exact caracteristicile pe care trebuie sa le intruneasca un agent imobiliar? In primul rand, prima cerinta tine de etica. Un agent imobiliar, nu trebuie sa "slujeasca la doi domni" cum se spune. Daca te-ai angajat in vanzarea locuintei unei persoane, nu te duci la comparator si incepi sa faci intelegeri. Daca iti incalci principiile etice, nu te mai poti numi un agent imobiliar de succes. E contradictoriu ce zic, deoarece aceasta categorie de agenti imobiliari ar putea castiga mai mult. Trebuie de remarcat insa ca aceste castiguri nu sunt legale.

Urmeaza capacitatea agentului imobiliar de a prezenta unui anumit client intr-un mod cat mai obiectiv, toate ofertele de care dispune in portofoliul agentiei. De fapt, poate ca aici se descurca unii cel mai greu: obiectivitatea.

Oricum ar fi, nu trebuie sa faci compromisuri. Trebuie sa fii intotdeauna capabil de a castiga fara a face miscari ilegale. Iata asadar, minimul de cerinte pe care trebuie sa-l indeplineasca un agent imobiliar care se vrea a fi unul de succes.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.