Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Planificarea, finanţarea, controlul executării proiectelor şi urmărirea profitabilităţii acestora este posibilă acum cu Socrate+ ERP

Tendinţa actuală la nivelul oricărui business este de a trata activitatea intreprinderii prin prisma managementului de proiect. Tot mai multe noi activităţi de producţie sau de investiţii sunt gândite şi lansate, de companii din diverse industrii, sub forma unor proiecte de sine stătătoare. Iar pentru a gestiona astfel de proiecte, un manager trebuie să ştie exact ce trebuie să gestioneze şi să aibă un mecanism de furnizare a informaţiilor care îl fac să ştie când se impune o anume acţiune.

Cu peste 18 ani de experienţă, BITSoftware dezvoltă şi implementează soluţii de integrate de planificare a a resurselor companiei, soluţii ce ajută firmele din diverse industrii să-şi îmbunătăţească productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, şi să realizeze obiectivele de creştere pe termen lung.

De aceea, Socrate+ ERP vine cu un modul „Proiecte” ce asigură managementul integrat al proiectelor societăţii, atât din cadrul activităţii curente, cât şi a proiectelor interne oricărei companii (proiecte de dezvoltare, proiecte de implementare, proiecte de investiţii etc.). Această funcţionalitate permite planificarea, finanţarea şi controlul executării proiectelor, precum şi urmărirea profitabilităţii pe fiecare proiect în parte.

În acest sens, modulul pune la dispoziţia utilizatorilor toate funcţiile necesare pentru un management informatizat şi integrat cu celelalte departamente ale societăţii (aprovizionare, desfacere, gestiune, contabilitate): resurse umane, resurse materiale, utilaje, antecalculaţii, lansări şi raportări în execuţie, etc. Calculaţia costului pe fiecare proiect se realizează în timp real, utilizatorul putând vizualiza în orice moment necesarele de materiale, resurse umane, utilaje şi maşini.

Modulul gestiunea proiectelor este implementat complet în domeniile producţiei la comandă şi a serviciilor profesionale, unde entitatea “Proiect” se poate descompune pe nivelele fază şi task. Ea se poate folosi pe toate documentele, ca şi element generator, cu rezultat final în contabilitate, pentru urmărirea profitabilităţii şi a cashflow-ului pe proiect.

Despre Socrate+

Socrate+ este unul din primele sisteme integrate de gestiune dezvoltat în România. Cu prima implementare în 1995, Socrate+ a crescut de la an la an, înregistrând in ultimii 16 ani, zeci de poveşti de succes în retail, distribuţie şi industria de proces. Socrate+ este un sistem inteligent, modular, de gestiune economică, o platformă pentru planificare şi gestiunea tuturor resurselor din organizaţie. Socrate+ este bazat pe cunoaşterea aprofundată a proceselor specifice distribuţiei, retailului şi industriei alimentare, experienţa îndelungată în lucrul cu aceste firme şi numărul clienţilor care o utilizează recomandând Socrate+ drept o soluţie matură, ce ajută la eficientizarea activităţii, reducerea costurilor şi cresterea competitivităţii.

Despre BITSoftware

Cu peste 18 ani de experienţă, BITSoftware dezvoltă şi implementează soluţii ERP, CRM şi Business Intelligence (BI) care ajută companiile din diverse industrii să-şi îmbunătăţească productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, şi să realizeze obiectivele de creştere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din România care a lansat un sistem ERP&CRM de clasă mondială, open source - SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distribuţie, producţie şi construcţii, şi una dintre primele companii româneşti care a dezvoltat un sistem ERP - Socrate+ - implementat până acum în peste 150 de companii medii şi mari din România. BITSoftware a devenit, de la începutul acestui an, reseller oficial pentru România al furnizorului american de soluţii de Business Intelligence, MicroStrategy, prin parteneriatul încheiat urmărindu-se dezvoltarea şi distribuirea pe piaţa din România a celei mai complexe şi complete soluţii de Enterprise Business Intelligence. BITSoftware este, totodată, distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware înseamnă nu numai achiziţia unui abonament anual, ci şi servicii profesionale de instalare şi migrare, şcolarizare utilizatori şi integrare cu alte aplicaţii.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.