Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Pentru 70% dintre romani viitorul suna rau

Factorii care influenteaza cresterea gradului de nesiguranta in ceea ce priveşte viitorul romanialor din Romania sunt: starea de sanatate, locul de munca si venitul insuficient in anii de pensie. Viitorul pentru majoritatea romanilor nu se prezinta in culori prea calde, daca tinem seama de faptul ca 70% dintre cetateni considera viata mai riscanta decat in trecut, arata un studiu desfasurat de Henley Centre Headlight Vision pentru Aviva.

Pesimismul romanilor in ceea ce priveste viitorul este intrecut doar de unguri (87%), lituanieni (79%), cehi (76%), francezi (73%) si polonezi (70%). Sunt mai puţin pesimişti decat romanii in ceea ce priveste viitorul americanii (67%), chinezii (67%), spaniolii (63%) si germanii (60%).

Studiul Aviva mai releva faptul ca cel mai putin pesimisti sunt rusii (59%), indienii (57%) si olandezii (54%). jocuri barbie Factorii care influenteaza cresterea gradului de nesiguranta in ceea ce priveste viitorul sunt starea de sanatate, locul de munca si venitul insuficient in anii de pensie.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.