Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Optimizare si Indexare in motoare de cautare si directoare web!

Pt mai multe detalii va rog sunati la 0724128912 sau email la office@anunturibuzz.eu

Vrei mai multi vizitatori pe site-ul tau ?

Este bine de stiut ca in general, traficul site-urilor web este generat de catre motoarele de cautare ca Google, Yahoo, MSN, etc. Unele cercetari arata ca peste 75% din traficul unui website este realizat printr-un motor de cautare si se afla intr-o permanenta crestere. In concluzie, daca site-ul dvs. nu are o pozitionare buna in motoarele de cautare, este evident ca o sa pierdeti un trafic important pentru site-ul dvs.

Noi va ajutam prin pachetele de PromovareBuzz si CorporatePlus in toate aspectele inscrierii unui site in motoarele de cautare si in directoare web.

Serviciile noastre consta in:

Promovarea, Indexarea si Optimizarea website-ului tau ptr. motoare de cautare si directoare web din intreaga lume,inclusiv Romania.

GARANTAT popularitatea si numarul de vizitatori ai site-ului va creste considerabil.

Nu mai astepta, fa-ti site-ul vizibil pe internet, este normal sa iti doresti ca site-ul tau sa ajunga in primile 3 pagini din rezultate pe google sau chiar pe prima pagina.

Clientii nostri ne recomanda prin promtidudine si seriozitea de care am dat dovada pana acum .

1. DiamondBuzz1000/1500: Pret: 90/110 lei.

Pachetul de promovare buzz 1000 si 1500 este recomandat ptr. majoritatea site-urilor noi cat si pt bloguri ,acest produs vine in ajutorul acelora care doresc ca site-ul lor sa fie vizibil in motoarele de cautare cat si in directoarele web. Aceste 2 pachete include optimizarea unui site pt motoarele de cautare cat si indexarea in directoare web, numarul acestora fiind dupa caz 1000 directoare si motoare de cautare sau 1500( din care 500 romanesti) Raport pe email in 24 de ore.

2. Pachetul CorporatePlus 9000: Pret 250 lei.
Optimizare si indexare semiautomata si manuala a unui website in 9000 motoare de cautare si directoare web. Garantat peste 97% din ele vor aproba site-ul.
Plata se face o singura data,indexare va fi facuta de 2 ori intr-o perioada de 6 luni. Prima indexare se face imediat dupa ce am primit dovada platii iar a doua dupa 3 luni. Raport pe email in 48 de ore.
Bonus: un set cu 5 e-book (totul despre promovare)

3. Pachetul CorporatePlus 35000: Pret 300 lei.

Optimizare si Indexare semiautomata si manuala a unui website in 36000 motoare de cautare si directoare web. Garantat peste 97% din ele vor aproba site-ul.
Plata se face o singura data,indexare va fi facuta de 2 ori intr-o perioada de 6 luni. Prima indexare se face imediat dupa ce am primit dovada platii iar a doua dupa 3 luni. Raport pe email in 48de ore.

Bonus: un set cu 5 e-book(totul despre promovare)+inscrierea site-ului in 20 retele sociale+publicarea unui anunt in 50 website-uri de anunturi partenere.

4. Pachetul CorporatePlus 100.000: Pret 500 lei.

Optimizare si indexare semiautomata si manuala a unui website in 100.000 motoare de cautare si directoare web.

Garantat peste 97% din ele vor aproba site-ul.
Plata se face o singura data, indexare va fi facuta de 3 ori intr-o perioada de 6 luni. Prima indexare se face imediat dupa ce am primit dovada platii apoi la fiecare 2 luni. Raport pe email in 3-4 zile.

Bonus: un set cu 10 e-book(totul despre promovare)+inscrierea site-ului in 25 retele sociale+publicarea unui anunt in 100 website-uri de anunturi partenere.

5. Pachetul CorporatePlus 500.000 pret 700 lei.

Optimizare si indexare semiautomata si manuala a unui website in 500.000 motoare de cautare si directoare web.

Garantat peste 97% din ele vor aproba site-ul.
Plata se face o singura data, indexare va fi facuta de 6 ori intr-o perioada de 6 luni. Prima indexare se face imediat dupa ce am primit dovada platii iar apoi la finalizarie fiecarei luni. Raport pe email in 4-5 zile.

Bonus: un set cu 20 e-book(totul despre promovare)+inscrierea site-ului in 30 retele sociale+publicarea unui anunt in 150 website-uri de anunturi partenere+un software cu indexare semiautomata in 500 directoare romanesti.

Garantat cel mai mic prêt din Romania!

Plata se poate face prin transfer bancar, online cu cardul prin sistemul MoneyBookers si AlertPay,sau fata in fata pt clienti din Bucuresti.

Ptr. orice detalii legate de produs va rog intrebati fara ezitare pe forum.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.