Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Mobilier de gradinita: paturi si mese pentru copii

Anii de gradinita au un puternic impact pozitiv asupra dezvoltarii celor mici, ajutandu-i sa-si croiasca o conduita corecta, o baza pentru perioada scolara, dar si pentru intreaga viata. Compania producatoare si distribuitoare de mobilier DisctinctMob considera ca nu doar educatia si jocul organizat sunt importante, ci si mediul in care copiii isi desfasoara activitatea la gradinita.

Pentru a veni in sprijinul copiilor si a dezvoltarii lor armonioase, compania clujeana a realizat o serie de mobilier pentru gradinite, cu accent pe mesele de clasa. Ideale pentru o varietate larga de activitati specifice varstei, masutele pentru gradinite sunt realizate din materiale premium in atelierele dotate cu aparatura de inalta calitate. Printre calitatile pe care le are mobilierul DistinctMob se numara grija pentru confort, preocuparea constanta pentru crearea unui mobilier rezistent si usor de manevrat, cat si incadrarea intr-un buget accesibil.

gradinita

Printre masutele ce alcatuiesc portofoliul companiei se numara cele realizate in totalitate din lemn, cele cu picioare reglabile din metal si blat din lemn sau cele cu picioare metalice fixe si blat din lemn. Pentru ca fiecare copil se dezvolta diferit, cele mai apreciate mase pentru gradinita sunt cele cu picioare reglabile, care se pot ajusta pe inaltimea celor mici. Un punct forte al mobilierului pentru gradinita este atentia la nevoile celor mici, care a dus la dezvoltarea unui mobilier sigur si stabil. Marginile sunt rotunjite, finisajele sunt realizate cu grija pentru detalii, iar materialele alese fac parte din categoria premium. Alaturi de masutele clasice, compania realizeaza si mese de joaca din lemn, cu sertare si rafturi, perfecte pentru coltul de joaca. Acestea ajuta la stimularea creativitatii, sustin jocurile de rol si contribuie la o dezvoltare armonioasa.

Dupa activitatile educative si dupa timpul petrecut in joaca, micutii au nevoie de odihna. Pentru confortul lor, dar si pentru o utilizare facila, DistinctMob a creat o gama de patuturi stivuibile, realizate din plastic tare si rezistent. Pentru acestea, compania pune la dispozitia clientilor si saltele si lenjerie de pat, usor de intretinut si curatat. De asemenea, in portofoliul de produse se regasesc si paturile rabatabile pentru perete, din lemn, cat si saltele create special pentru acestea.

Pentru ca odihna este foarte importanta pentru cresterea celor mici, toate produsele din gama paturilor sunt realizate conform studiilor de ergonomie realizate impreuna cu specialisti in domeniu. Paturile pentru copii respecta cele mai inalte standarde in ceea ce priveste postura celor mici, pentru a contribui la dezvoltarea corecta si la imbunatatirea calitatii somnului.

DistinctMob pune, pe primul loc in crearea mobilierului scolar si prescolar, grija pentru confortul si siguranta copiilor. Mobilierul este dezvoltat in urma studiilor impreuna cu cadrele didactice si specialisti in domeniu, iar materialele sunt prelucrate cu aparate comandate digital, la cele mai inalte standarde. Compania are o vasta experienta in realizarea si comercializarea mobilierului scolar si a celui pentru birouri, oferind produse de calitate la preturi echilibrate, corecte. Pentru a veni in sprijinul institutiilor care beneficiaza de spatii cu dimensiuni aparte, compania poate realiza mobilier pe comanda. De aceea, compania clujeana este recunoscuta la nivel national si international pentru dotarea institutiilor educationale.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.