Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

MicroStrategy a lansat Visual Insight

Cum spune si titlul MicroStrategy a lansat Visual Insight, un instrument BI care combina raportarea traditionala cu vizualizarea interactiva a datelor.
Lupta dintre nevoia de control a IT-ului si nevoia de flexibilitate si usurinta in utilizarea unui instrument de analiza si raportare este veche si departe de a fi castigata de vreuna dintre parti. Arhitecturile de raportare traditionale, cu capabilitati de gestionare complexe, rapoarte parametrizabile, sunt considerate de multi dintre utilizatorii finali - manageri, sefi de departamente etc. - prea inflexibile si greu de utilizat fara asistenta din partea departamentului de IT. Tocmai de aceea, piata a determinat o schimbare majora in modul in care pot fi luate deciziile de business, lansand instrumente de Business Intelligence usor de utilizat, care permit o modelare rapida a datelor, fara a mai fi nevoie ca acestea sa treaca prin departamentele de IT.

De aceea, MicroStrategy a lansat Visual Insight, o aplicatie de business care permite o vizualizare interactiva a informatiilor dorite, Visual Insight reprezentand miza MicroStrategy in spatiul vizualizarii interactive.

Visual Insight este complet integrat cu platforma de Business Intelligence MicroStrategy 9.2 si permite incarcarea documentelor de tip Excel, CSV, fisiere text sau alte surse de date relationale fara a fi necesara o modelare a arhitecturii existente. MicroStrategy Visual Insight va conecta automat datele, astfel incat utilizatorii pot incepe imediat explorarea acestora, fara nici o implicare a departamentului IT. Cu Visual Insight, utilizatorii pot interactiona acum liber cu datele folosind dimensiunea, culoarea si forma dorita, tabloul de bord permitand analiza datelor cat mai in aprofunzime, astfel incat utilizatorul sa aiba acces la cele mai fine detalii.

Toate acestea fac din MicroStrategy Visual Insight un instrument care merita luat in calcul de clientii care cauta o platforma care poate oferi atat rapoarte traditionale cat si o vizualizare interactiva a acestora.

In Romania, solutiile si aplicatiile de Business Intelligence ale MicroStrategy sunt disponibile, de la inceputul acestui an, prin intermediul BITSoftware, reseller oficial pentru Romania al furnizorului american, prin parteneriatul incheiat urmarindu-se dezvoltarea si distribuirea pe piata autohtona a celei mai complexe si complete solutii de Enterprise Business Intelligence. In plus, platforma MicroStrategy poate fi utilizata impreuna cu sistemele ERP ale BITSoftware - SocrateOpen si Socrate+.

BITSoftware are in prezent peste 150 de clienti, dintre acestia mai mult de 50 utilizand solutii de Business Intelligence in diferite industrii: productie si distributie de bunuri de larg consum, retail, telecomunicatii, servicii profesionale si altele. Printre clientii de BI ai BITSoftware se numara Kraft Foods Inc, Star Storage, miniMAX Discount, CDE-R Interex, SPAR, Safero Group etc.

Despre MicroStrategy

Infiintata in 1989, MicroStrategy are sediul central in Virginia, Statele Unite, peste 3000 de clienti in toata lumea, mai mult de 200 de parteneri la nivel global si circa 2500 de angajati, din care 20% dedicati cercetarii si dezvoltarii. Dupa 20 de ani in businessul de BI, MicroStrategy este astazi cel mai mare furnizor independent de solutii de Business Intelligence din lume. Clientii MicroStrategy sunt lideri la nivel mondial in industriile din care provin, printre acestia numarandu-se: Yahoo!, Facebook, LinkedIn, Hallmark Cards, Metro Group, Carrefour, Starbucks, The Royal Bank of Scotland, BNP Paribas, Deutsche Bank AG, Raiffeisen Bank, Société Générale, Amway, Levi Strauss & Co, Giorgio Armani Corporation, Danone, Roche Farma, GlaxoSmithKline Pharma GmbH, Pfizer, Sanofi Pasteur, US Postal Service, ebay, Alitalia, Scandinavian Airlines, Turkish Airlines, Lexmark, Hyundai Motors, Visa International, Deutsche Telekom AG, France Télécom, British Telecom, Telefonica, Vodafone, etc.

Despre BITSoftware

Cu peste 18 ani de experienta, BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM si Business Intelligence (BI) care ajuta companiile din diverse industrii sa-si imbunatateasca productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, si sa realizeze obiectivele de crestere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din Romania care a lansat un sistem ERP&CRM de clasa mondiala, open source - SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distributie, productie si constructii, si una dintre primele companii romanesti care a dezvoltat un sistem ERP - Socrate+ - implementat pana acum in peste 150 de companii medii si mari din Romania. BITSoftware a devenit, de la inceputul acestui an, reseller oficial pentru Romania al furnizorului american de solutii de Business Intelligence, MicroStrategy, prin parteneriatul incheiat urmarindu-se dezvoltarea si distribuirea pe piata din Romania a celei mai complexe si complete solutii de Enterprise Business Intelligence. BITSoftware este, totodata, distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware inseamna nu numai achizitia unui abonament anual, ci si servicii profesionale de instalare si migrare, scolarizare utilizatori si integrare cu alte aplicatii.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.