Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Lista neagra cu servicii turistice

In speranta imbunatatirii unor servicii turistice de cazare din Romania, portalul turistic www.hoteluri.org.ro pune la dispozitie o asa numita Lista Neagra, care contine unitati de cazare, in hoteluri, vila, pensiune etc, operatori turistici (agentii de turism), locuri ce trebuiesc evitate, fiind considerate de catre turisti, lipsite de profesionalism, sau conditii jalnice de cazare.

Atentie! poti adauga si tu in Lista neagra o unitate de cazare, sau un operator turistic (agentie de turism) care ti-a transformat vacanta intruna de cosmar.

Alte sugestii sunt asteptate pe adresa de Contact a site-ului www.hoteluri.org.ro

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Comentarii

imaginea utilizatorului Synu

Castigatoare World Cup 2010

Castigatoarea World cup 2010 v-a fi dupa parerea mea Germania , se poate incurca DOAR in sferturi unde se poate confrunta cu Argentina .