Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Lauryn Hill este însărcinată pentru a 6-a oară

Lauryn Hill este însărcinată din nou! Fosta membră a trupei “The Fugees” a anunţat, în weekendul care tocmai a trecut, că familia sa se va mări cu încă un membru – un copil, al 6-lea. Pentru cei mai nostalgici, poate vă amintiţi că a jucat alături de Whoopi Goldberg în comedia fără varstă “Sister Act 2″.

Lauryn Hill a dezvăluit că este din nou însărcinată, în cadrul unui concert susţinut în Detroit, SUA. Conform unui reprezentant al unui post de radio local, Lauryn a spus: “Va trebui să îmi iau timp liber ca să nasc.” Cu două luni în urmă Lauryn ar fi spus: “Copiii vin pur şi simplu. Poate sunt cea mai fertilă femeie din America”. La data respectivă nu a acordat nimeni o atenţie deosebită spuselor sale, dar acum le înţelegem foarte bine. Actriţa şi cântăreaţa nu a făcut nicio referire cu privire la sexul copilului şi nici la data la care îi aşteaptă venirea pe lume. Să-i trăiască!

Termen: Celebritati

Sursa articol:

A fost lansata o noua piesa semnata de Aforic, Aforic a lansat pe canalul oficial de youtube piesa Facem Records, in colaborare cu Chimie, Sonia si Dj Paul, piesa Ice Cream, produsa de Raz One

Afronic cu noua piesa Ice...