Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Iphone Romania

Sa semnalat un nou si important file in acest nou firmware iOS 4.3 beta 2 si anume cel care face posibil rotirea si modificare imaginilor si fotografiile facute cu fotocamera instalata in iPhone, direct cu ajutorul aplicatiei native instalata in iPhone.

Nu se stie daca aceasta functie va fi prezenta in toate dispozitivele (iPad 2 inclus), dar in mod sigur se trateaza de o optiune foarte importatnta si de mult timp ceruta de catre utilizatori.

Alta noutate este si posibilitatea de a utiliza iPhone ca o rama fotografica, adica aceeasi functie prezenta de ceva timp in iPad. Cum se poate vedea in Settings este prezent un meniu ”Picture Frame” care selectionat permite reglarea si setarea aceste optiuni.

Se pare ca aceste fisiere era de ceva timp prezente in firmware chiar de pe timpul firmware-ului 3.x.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.