Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Functionarea aplicatiilor diverse - profitabila cu reparatiile profesionale de motoare electrice de la Bmes

Indiferent de cat de calitative sunt diversele componente ale aplicatiilor care ruleaza astazi si sustin evolutia societatii in care traim, anumite reparatii sunt necesare si vor dicta progresul neintrerupt pe toate planurile. In cazul aplicatiilor folosite la scara larga, motorul din dotare este un element crucial, a carui functionare e de dorit sa fie impecabila. Orice nereguli sesizate la nivelul acestuia trebuie analizate si preintampinate cu reparatii corespunzatoare. Serviciile de bobinaj motoare sunt un interes astazi, motiv pentru care service-urile specializate sunt tot mai frecvente pe piata.

Din randul acestora, Bmes este un reper pentru publicul larg. In cadrul atelierului specializat, expertii realizeaza reparatii, respectiv bobinaj motoare electrice cu rotor in scurtcircuit, dar si pompe de apa, respectiv vibratoare industriale parte din dotarea unor aplicatii profesionale variate. Serviciile pe care le pune la dispozitie societatea se adreseaza in special persoanelor juridice.

Reparatiile de bobinaj si etapele pe care le presupun

Exista o serie de pasi bine determinati pe care echipa de specialisti ii are in vedere cand realizeaza reparatii de bobinaj. Pentru inceput trebuie identificate problemele care exista la motor, un motiv pentru care nu mai functioneaza. In functie de acest aspect, expertii isi pot da seama daca exista si alte nereguli care necesita interventie.

Raportat la problemele identificate, vei primi o oferta in ceea ce priveste reparatia, respectiv devizul. In functie de feedback-ul pe care ti-l ofera iti poti da seama daca merita investitia sau e mai bine sa te orientezi deja dupa un motor electric nou. Te poti orienta dupa unul in stocul lor, Bmes fiind specializat si in productia de motoare electrice cu caracteristici dintre cele mai variate.

Bobinajul se realizeaza in cadrul motoarelor electrice monofazate si trifazate, care au puteri pana in 90 kw, respectiv in cazul vibratoarelor industriale si a statoului de la pompe. Pentru ca rezultatele sa fie excelente, expertii utilizeaza materiale electroizolante de calitate superioara, clasa H. Este un detaliu foarte important pe care trebuie sa il urmaresti vizavi de astfel de servicii. Vei vedea ca unele service-uri folosesc materiale clasa B sau F, care sunt inferioare calitativ, deci nu e in folosul tau.

Specialistii nu grabesc deloc procesul, ci parcurg fiecare pas ca la carte, pentru ca si rezultatele sa fie impecabile. Astfel, sarma din motor va fi scoasa numai la rece. E foarte importanta rabdarea in acest proces. Bobinajul nu va fi ars pentru a putea fi scos mai repede, pentru a nu afecta calitatea tablei din stator.

In situatiile in care pe langa reparatia bobinajului apar si alte nereguli, la Bmes acestea sunt solutionate prompt si eficient: remediere cota rulment, randalinare lagare rulmenti, remedieri mecanice diverse, executie pe canal de pana si asa mai departe.

Intotdeauna se vor efectua probe post reparatie, pentru a avea siguranta ca totul a decurs conform cu planul. Probele de serie sunt o necesitate in acest caz: proba de rezistenta ohmica, de izolatie, de rigidiate dielectrica, in scurtcircuit in rotor blocat, functionarea in gol.

Acceseaza site-ul bmes.ro si afla mai multe despre serviciile de bobinaj motoare electrice si alte servicii pentru care poti prezenta interes.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.