Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dezavantajele celor loviti de un automobil inmatriculat in Bulgaria

Tot mai multe masini inscrise in Bulgaria cauzeaza accidente rutiere pe teritoriul tarisoarei noastre asa ca daca ati fost loviti de o masina inmatriculata in Bulgaria, iata ce ar trbui sa stiti:
desi toata lumea spune ca trebuie sa va adresati unui birou al asiguratorilor din tara noastra iar ei se vor ocupa de tot pentru a va putea primii despagubirea in tara, pentru a fi cu adevarat despagubiti lucrurile nu stau chiar asa de simplu si se va ajunge in situatia in care dumneavoastra in calitate de pagubit, trebuie in primul rand sa va adresati autoritatilor din Bulgaria care trebuie sa caute in propriile registre si sa va gaseasca proprietarul masinii sau, de cele mai multe ori persoana din Romania careia ia fost dat dreptul de a o folosi in urma acelei procuri despre care am ma discutat intr-un alt articol.

Indeplinind aceasta etapa, trebuie sa va alimentati cu mult calm pentru ca de multe ori, plata pagubelor intarzie foarte mult sau chiar devine inexistenta astfel ajungandu-se la procese lungi, scumpe si obositoare. Un fel de noroc sa spunem, ar fi ca dumneavoastra sa nu gasiti vinovatul, asigurarea sa fie expirata si astfel despagubirea ar trebui sa vina din partea unui fond de protectie al tuturor victimelor strazii.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.