Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

De ce inchirieri auto in Bucuresti este solutia optima pentru tine?

In mediul concurential actual viteza de reactie este cheia tuturor afacerilor de succes. Asa ca majoritatea antreprenorilor de succes incearca sa minimizeze la maxim pierderile inutile. Iar intretinerea unui parc auto, fie el si mic, inseamna un efort considerabil pentru organizatia respectiva.

Inchirieri auto in Bucuresti - Cheia succesului tau

Asa camare parte din companii au inteles. Un contract de lunga durata pentru serviciul de rent a car bucuresti poate aduce lor un confort indiscutabil. Si uite asa toti cei care in trecut priveau parcul auto ca pe un MUST, au inceput usor, usor sa se adapteze.

Sigur ca pe de o parte a ajutat si altceva acest fenomen. Ce? Faptul ca majoritatea ofertelor externe de plimbare au inclusa de multe ori optiunea de rent a car... "default". La nivel de inchirieri auto bucuresti e clar ca lucrurile se schimba mult mai incet decat in Europa vestica. Insa nu pentru ca ar fi oamenii refractari, ci pentru ca mediul economic nu e unul extrem de prielnic. Rectific... nu e unul prielnic pentru toate categoriile de afaceri.

Solutia minune sau doar o optiune?

In discutiile cu partenerii de colaborari am primit de multe ori intrebarea de mai sus. Si recunosc sincer ca nu am gasit un raspuns singular. De ce? Pentru ca fiecare afacere are tiparul ei. Si daca activitatea este una statica, dar cu multi oameni implicati este OK sa existe un parca auto. Insa pentru confiortul partenerilor externi care colaboreaza cu organizatia, cred ca e ok sa apelam la servicii de rent a car.

De ce?

Pentru ca il faci pe colaboratorul tau sa se simta stimat si valoros in ochii organizatiei. Iar un colaborator multumit e foarte posibil sa iti aduca si alti colaboratori. Insa mai presus de acest lucru, un colaborator multumit iti mai aduce si altceva. Iti aduce pareri bune si o imagine minunata la nivelul nisei pe care activezi. Si cum acestea sunt 2 din principalele componente ale BRAND AWERNES-ului... o astfel de purtare nu poate fi decat "calea spre succes".

Concluzie sau Dilema?

Si totusi pe termen scurt efortul financiar, atunci cand vorbim despre rent a car bucuresti e mult mai scumpa. Si cat timp vorbim despre un start up (sa zicem) cred ca totusi un parc auto e mai sigur. Sau nu? Ei bine din experienta celor care au avut succes de-a lungul anilor a ramas vorba aceea veche:
SA NU ITI PASTREZI TOATE OUALELE IN ACELASI COS!
Asa ca pentru nevoile zilnice poti folosi un parc auto relativ redus. Iar pentru activitatile care implica si activari pe parte de imagine, ptem apela cu incredere la inchirieri auto bucuresti. Pentru ca acolo putem lua masini care sa atraga priviri si care sa ne faca cinste.

Ba mai mult, daca ele fac parte si din activari care sa lase amintiri de lunga durata in mentalul colectiv, cred ca succesul companiei, indiferent ca vorm de vanzari produse sau servicii, este asigurat in proportie de 30-40 0%. Si cand te gandesti ca totul se refera doar la a adopta un mod eficient de a ne raporta la mobilitatea prin spatiul urban.

Categorie: 
Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.