Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Cursuri deschise de Managementul Performantei

Acumen Integrat, in parteneriat cu portalul www.IndicatoridePerformanta.ro, anunta editia din Mai 2011 a suitei de cursuri in domeniul Managementul Performantei organizationale.

Construind pe succesul editiei din anul 2010 a cursurilor pe tema Managementul Performantei organizate de compania Acumen Integrat, prima editie din 2011 a acestei serii de cursuri se remarca printr-o varietate mai mare a tematicii abordate, o echipa extinsa de facilitatori si un volum marit de template-uri suport.

Cursurile deschise vizeaza atat aspecte generale din domeniul Managementului Performantei, cat si nevoi specifice unor departamente si industrii.

Cursuri de 1 zi:

Managementul performantei in Marketing: Indicatori de performanta, Scorecard si Dashboard (11 Mai 2011)
Managementul performantei in departamentul de Aprovizionare – Logistica: Indicatori de performanta, Scorecard si Dashboard (11 Mai 2011)
Managementul performantei in Cabinete si Centre Medicale: Indicatori de performanta, Scorecard si Dashboard (11 Mai 2011)
Managementul performantei in departamentul de Resurse Umane: Indicatori de performanta, Scorecard si Dashboard (17 Mai 2011)

Cursuri de 2 zile:

Indicatori de Performanta: Masurare, Invatare, Optimizare (12-13 Mai 2011)
Implementarea si utilizarea unui sistem de management al performantei bazat pe Balanced Scorecard (17-18 Mai 2011)
Managementul performantei la nivel individual (19-20 Mai 2011)
Abordarea strategica a proceselor de Aprovizionare – Logistica (19-20 Mai 2011)

Cursurile vor avea loc la Bucuresti, fiind facilitate de o echipa de profesionisti care se remarca printr-o vasta experienta practica si de cercetare in domeniu.

Aurel Brudan este expert in domeniul optimizarii performantei organizationale, director general al companiei australiene eab group si editor al portalului www.smartKPIs.com. Aurel are o experienta internationala de peste 10 ani recunoscuta prin statutul de Fellow al Institutului de Management din Australia si concretizata in implementari de sisteme de management al performantei utilizand solutii precum Balanced Scorecard, Dashboard-uri operationale si Scorecard-uri functionale, completata de cercetare doctorala in domeniu.

Cristina Bleoca detine o experienta manageriala de peste 8 ani in domeniul achizitiilor si managementul lantului logistic, ocupand roluri de coordonare a departamentului de aprovizionare – logistica in companii precum Eckerle Romania, Tchibo Brands si Heinrig Impex.

Adrian Brudan, Sorina Mone si Alexandra Moldovan sunt Manager Solutii Performanta Strategica, Operationala si respectiv Individuala in cadrul companiei Acumen Integrat si editori ai resurselor online www.eBalancedScorecard.ro, www.IndicatoridePerformanta.ro si respectiv www.ManagementulPerformantei.ro. Solutiile practice implementate in organizatii din Romania, activitatea de cercetare riguroasa, studiile post-universitare in domeniu, precum si experienta internationala ii recomanda ca una din cele mai capabile echipe de consultanti si instructori specializati in aspecte legate de managementul performantei organizationale.

Cursurile se adreseaza unui spectru larg de profesionisti: antreprenori, manageri, analisti si coordonatori indiferent de ariile functionale in care activeaza. Caracteristic lor este interesul in dezvoltarea de abilitati in managementul performantei organizationale si intelegerea complexitatilor utilizarii sistemelor de management al performantei la nivel de organizatie, departament sau angajat.

Beneficiile participarii la aceste cursuri sunt completate de suita de template-uri pre-populate cu indicatori de performanta si alte instrumente precum Dashboard si Scorecard cu un grad ridicat de valoare adaugata, oferite gratuit participantilor ca parte a materialelor de curs. De asemenea, toti participantii vor beneficia de acces gratuit pe o durata determinata la continutul premium al portalului IndicatoridePerformanta.ro. Aceste resurse completeaza procesul de invatare experientiala, facilitand aplicarea imediata in organizatii a noilor cunstinte dobandite in cadrul cursurilor.

Pentru mai multe detalii si inscriere la cursuri pot fi accesate paginile de prezentare a fiecarui curs si brosurile in format PDF la adresa: http://www.indicatorideperformanta.ro/premium/training/catalog-training-managementul-performantei.html.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.