Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Curs deschis Indicatori de Performanta: Masurare, invatare, optimizare

Acumen Integrat, in parteneriat cu portalul IndicatoridePerformanta.ro, anunta organizarea cursului Indicatori de Performanta: Masurare, invatare, optimizare.

Construit pentru a raspunde provocarilor si nevoilor organizatiilor de a imbunatati valoarea proceselor de planificare si raportare prin eficientizarea utilizarii KPIs, cursul se bazeaza pe implicarea activa a tuturor participantilor intr-un mediu colaborativ de invatare sustinut de discutii de grup, exercitii, simulari si studii de caz.

Agenda cursului este structurata in 2 zile, cele opt sesiuni ale agendei de curs fiind dedicate urmatoarelor subiecte:

Prima zi a cursului vizeaza Intelegerea, selectarea si documentarea KPIs abordand subiecte legate de:

- Aspecte cheie ale masurarii performantei
- Selectarea Indicatorilor Cheie de Performanta
- Documentarea Indicatorilor Cheie de Performanta
- Colectarea datelor si raportarea performantei

A doua zi a cursului isi propune Utilizarea inteligenta a indicatorilor de performanta si contine sesiuni dedicate urmatoarelor subiecte:

- Analiza si utilizarea rezultatelor de performanta
- Masurarea performantei in practica
- Factori de succes in managementul performantei
- Aplicarea in organizatii a cunostintelor acumulate in timpul cursului

Cursul Indicatori de Performanta: Masurare, invatare, optimizare se adreseaza unui spectru larg de profesionisti: antreprenori, manageri, analisti si coordonatori indiferent de ariile functionale in care activeaza. Caracteristic lor este interesul in dezvoltarea de abilitati in managementul performantei organizationale si intelegerea complexitatilor utilizarii sistemelor de management al performantei.

Acesta va fi facilitat de catre Aurel Brudan si Sorina Mone.

Aurel Brudan este expert in domeniul optimizarii performantei organizationale, director general al companiei australiene eab group si editor al portalului smartKPIs.com. Aurel are o experienta internationala de peste 10 ani recunoscuta prin statutul de Fellow al Institutului de Management din Australia si concretizata in implementari de sisteme de management al performantei utilizand solutii precum Balanced Scorecard, Dashboard-uri operationale si Scorecard-uri functionale, completata de cercetare doctorala in domeniu.

Sorina Mone este Manager Solutii Performanta Operationala in cadrul Acumen Integrat si editor al portalului IndicatoridePerformanta.ro. Experienta practica si pregatirea academica in domeniul managementului si al marketingului, activitatea de cercetare si studiile post-universitare in domeniu (Sorina fiind doctorand in Marketing) o recomanda ca fiind unul dintre cei mai capabili consultanti si instructori specializati in aspecte legate de managementul performantei.

Beneficiile participarii la aceste cursuri sunt completate de suita de template-uri pre-populate cu indicatori de performanta si alte instrumente precum Dashboard si Scorecard cu un grad ridicat de valoare adaugata, oferite gratuit participantilor ca parte a materialelor de curs. De asemenea, toti participantii vor beneficia de acces gratuit pe o durata determinata la continutul premium al portalului IndicatoridePerformanta.ro. Aceste resurse completeaza procesul de invatare experientiala, facilitand aplicarea imediata in organizatii a noilor cunstinte dobandite in cadrul cursurilor.

Cursul va fi sustinut in zilele 12-13 Mai 2011, la Bucuresti, in cadrul Bucharest Unirii Square, taxa de participare fiind de 1650 RON (template-urile oferite gratuit participantilor fiind in valoare de peste 700 RON). Data limita de inscriere este 5 Mai 2011. Numarul de locuri este limitat si reduceri la taxa de participare sunt disponibile doar in primele saptamani de inscriere.

Pentru mai multe detalii despre curs si discount-urile de care puteti beneficia, va invitam sa vizitati pagina de prezentare a cursului pe IndicatoridePerformanta.ro sau sa descarcati brosura de curs, disponibila la aceeasi adresa.

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect.

Despre IndicatoridePerformanta.ro

IndicatoridePerformanta.ro este primul portal din Romania dedicat imbunatatirii performantei organizationale, care reuneste azi cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei. Sectiunea principala a IndicatoridePerformanta.ro este reprezentata de o baza de date cu peste 1200 de exemple de Indicatori Cheie de Performanta (KPIs), grupate in 24 de industrii si 14 arii functionale.

Persoana de contact:
Gabriela Grosu
Coordonator Marketing si Comunicare
Acumen Integrat
Tel: +40 264 414 360
Email: gabriela.grosu@acumen.ro
Website: www.acumenintegrat.ro

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.