Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Cum sa fii un om puternic...

Te-ai intrebat vreodata in ce consta de fapt puterea unui om?
Te-ai gandit vreodata ce poti face cu puterea si ca de ea depinde viitorul tau?
Ti-ai imaginat vreodata ca adevarata putere consta in a alege corect atunci cand viata te aduce intr-un moment de rascruce?
Nu vorbim de grosimea portofelului si nici macar a portofoliului, nu vorbim de vreun palmares sau de avere, nu vorbim de numarul “succesurilor” obtinute, nici de premii sau diplome, nici de cate lumanari ai aprins in ultimele duminici, nu e vorba de cate femei (sau barbati, dupa caz) ti-au batatorit salteaua patului, nu conteaza unde se opreste acul cantarului, nici macar cati oameni iti netezesc orificiul dorsal de dimineata cand intri pe usa biroului, nu e vorba de talent, nu e vorba de multe…
Puterea e o arta. E arta de a alege varianta corecta la momentul oportun.
Un om puternic e acela care spune ce gandeste SAU acela care gandeste ce spune?
Un om puternic e acela nemultumit cu multul pe care il are SAU este acela multumit cu putinul pe care il are?
Un om puternic e acela care incearca sa o ia de la capat cand lucrurile nu mai merg SAU acela care se straduieste sa fie consecvent continuand pe drumul inceput si incercand sa remedieze situatia?
Un om puternic e acela care crede ca fericirea vine din momente rare, unice si marete SAU acela care traieste fericirea in micile bucurii de zi cu zi?
Un om puternic e acela care risca o curatenie in anturajul sau, eliberandu-se de prietenii oportunisti in virtutea unor principii SAU e acela care isi largeste cercul de prieteni superficiali in virtutea unor avantaje?
Un om puternic e acela care pune suflet in ceea ce face riscand sa se implice mai mult decat ar putea suporta SAU e acela mai pragmatic, ce se implica doar atat cat sa nu sufere ulterior?
Un om puternic e acela care are regrete din trecut dar pe care si le asuma SAU e acela care nu priveste deloc in urma, considerand asta o slabiciune?
Ce-o fi insemnand un om cu adevarat puternic…?

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.