Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Cum sa castigi mai mult la pariuri

Pariurile sportive, desi par un joc de noroc, ele sunt departe de a fi asa ceva. Rezultatul lor poate fi de foarte multe ori prevazut corect, plus ca exista strategii de joc care pot fi folosite pentru a reduce semnificativ sansele de a pierde banii. In principiu, pentru a castiga mai multi bani la pariuri sportive, fie ele online sau nu, trebuie ca pariorii sa se autodisciplineze si sa urmeze urmatorul set de reguli:

  • Niciodata nu se pariaza tot bugetul alocat pariurilor, indiferent de cat de sigur ar putea parea un bilet si de cat de mari ar fi castigurile initiale, parierea tuturor banilor e o greseala de incepator. In medie, miza de pe un bilet ar trebui sa fie 4-10% din valoarea bugetului total;
  • Corelat cu ideea de 4-10% expusa mai sus, e important de aplicat si o strategie de joc. Exista mai multe sisteme: Martingale, Martingale inversat, sisteme reducatoare. In principiu, sistemul Martingale simplu nu e aplicabil in cazul agentiilor de pariuri, intrucat in cazul unor pierderi masive, mizele cresc substantial rapid, ori agentiile se protejeaza prin stabilirea unei limite zilnice maxime de pariere.
  • Pentru cei care chiar sunt incepatori, exista multe site-uri care ofera Biletul Zilei. Ce e acest bilet? E un fel de pariu sigur alcatuit de profesionisti in ale pariatului, care insumeaza rezultatele cele mai previzibile dintr-o zi anume. Biletul Zilei nu e 100% castigator, insa e facut de catre tipseri profesionisti, care au sute de bilete castigate, daca nu cumva chiar mii. Eventual, puteti
  • E foarte important sa se stea in permanenta in contact cu rezultatele meciurilor din campionatele importante, dar si cu ultimele stiri din cadrul cluburilor. Uneori, daca unul dintre jucatorii cheie se accidenteaza inainte de un meci important, atunci evolutia echipei de care apartine poate fi compromisa. Tocmai de aceea, se recomanda ca biletele la pariuri sa fie puse in ziua meciului sau cel mult cu o zi inainte, tocmai pentru ca nu cumva un astfel de incident sa se intample.
  • Luati in calcul eventualitatea ca unele dintre meciuri sa poata fi suspendate de catre angetiile de pariuri. In acest caz, biletele puse anterior raman valabile, insa pariorii noi nu mai pot paria pe ele. De regula, acest lucru se intampla in cazul meciurilor cu risc mare sa fie trucate sau pe care s-au pus multe pariuri suspecte (sume mari de bani din alte tari, de exemplu). Astfel de meciuri sunt greu de distins pentru un incepator, insa cineva care are experienta le va diferentia instant. De regula, nu este bine sa se puna bani pe astfel de meciuri. Eventual, se poate paria pe echipa cu sanse mai mici sa castige, dar cu o cota mai mare, insa acest lucru nu e intotdeauna intelept.

Mai multe despre subiecte asemanatoare pe acest website.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.