Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Credit de nevoi personale, fara garantii, pana in 20000 Euro

Pentru a obtine aceasta suma, bancile si-au largit foarte mult oferta adaptandu-se cerintelor pietei.
Creditele de nevoi personale pot ajunge astazi pana la suma de 20 000 de euro pe o perioada de pana la 10 ani pentru care nu se solicita scopul utilizarii creditului. Criteriile de eligibilitate sunt lejere, documentatia este din ce in ce mai sumara, astfel creditul este tot mai usor de obtinut.
Criteriile care trebuie indeplinite tin de varsta (minim 21 ani, maxim 65 ani), venit net lunar (min 70 euro), vechimea in munca (minim 3 luni). Dobanzile se incadreaza intre 6.95% si 18.9%, iar valorile DAE (Dobanda Anuala Efectiva) sunt cuprinse intre 10.58% si 24.76%.

Pentru calcularea capacitatii maxime de rambursare, in afara de ratele la creditele de consum, ipotecare si leasing care se iau in considerare, bancile incep sa respecte norma BNR 20/2006 privind calcul venitului net. Astfel, conform acestei norme, din venitul net se deduc cheltuielile lunare cu utilitatile (cheltuielile cu lumina, caldura, telefonul etc).
Creditul fiind nenominalizat, poate fi utilizat pentru orice doriti; mobila, masina, avans, materiale de constructii etc. Acest tip de credit se acorda doar pe baza venitului, fara a se solicita garantii imobiliare.

Orientativ, pentru a obtine un credit de 10 000 euro pe perioada de 10 ani, trebuie sa dispui de un venit net minim de 494 euro (din care anterior trebuie deduse cheltuielile cu utilitatile), iar rata lunara va fi de aproximativ 148 euro. Pentru a obtine suma de 20 000 de euro pe perioada de 10 ani, venitul trebuie sa fie de minim 980 euro la o rata de 294 euro.

Categorie: 
Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.