Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Credeti in iesirea Romaniei din Criza?

Credeti in iesirea Romaniei din Criza Economica?
De la revolutie pana in prezent in Romania nici un guvern care a fost la putere nu facut nimic, nici un guvern nu a fost interesat de nevoile poporului Roman, doar de interesele proprii. Romania a fost mai tot timpul in criza (populatia e obisnuita), acum este un pic mai agravata si tare cred ca va dura mult timp decat se prevede pana ce se va iesi din aceasta criza, care de la o zi la alta parca este din ce in ce mai greu, daca in 20 ani nu sa facut nimic cand totusi exsista o mica posibilitate acum chiar e greu de crezut ca se va restabili economia in scurt timp si totul va merge bine.

Nu spun ca la Romania timpul se rezuma la multi ani.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.