Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Chavez acuzat de opozitia din Venezuela in privinta veridicitatii bolii sale

Guvernatorul statului Miranda, Venezuela, Henrique Capriles, unul dintre principalii candidati la presedentia Venezuelei pentru alegerile din 2012, a declarat ca stragegia sa electorala nu se va schimba in ciuda “probabilei" boli a presedintelui Chavez, anunta ziarul venezolan eluniversal.com, citand sursa Efe.
"Probabil ca presedintele sa fi avut vreo problema de sanatate, e de asemenea posibil sa fi trecut printr- o interventie chirurgical", aceasta insa nu va schimba strategia acestuia in pregatirea sa pentru candidatura, anunta Capriles.
Conform celor spuse de catre guverantor, si bunica lui suferise de cancer, insa aceasta boala nu se vindeca de pe o zi pe alta, iar Chavez este acuzat “de a fi o zi bolnav, iar in alta revine subit la forma de om sanatos!” Sustine in continuare ca, “totusi, in cazul in care Chavez “ar avea o anumita boala,” guvernatorul ii doreste insanatosire grabnica presedintelui sud-american!”
In incheiere, viitorul contracanditat, asigura ca cea mai buna alternativa ar fi atat pentru Venezuela cat si pentru intreaga zona, ca Chavez sa piarda alegerile din anul 2012!

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.