Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Cautam Blogger content writer

Cautam blogger, content writer, sau in alte cuvinte o persoana care ii place sa scrie, plin de idei cu o bogata imaginatie fara limita de varsta, care vrea sa isi mai rotunjeasca putin, venitul lunar, si care sa scrie in mod constant 2-3 articole pe saptamana pe orice domeniu, cu subiecte de actualitate mai putin informative, preferam articole de analiza, un pic acide, ironice, rezumte, comentarii etc. Articolul trebuie sa contina minim 200 cuvinte
Plata se face pe articol, lunar sau saptamanl, prin posta, transfer bancar, paypal.

Cerinte:
- capacitate de a se exprima (in scris) in limba romana, italiana, engleza
- creativitate obligatorie
- seriozitate

Personale interesate poat trimite un email la adresa: technorati.ro(@)gmail.com care sa contina:
- domeniul/domeniie forte in care doreste sa scrie, cu un exemplu de articol scris de tine care sa contina minim 200 cuvinte
- un URL cu exempe de articole scrise pe alte site-uri bloguri (in caz ca exsista)
- un pret orientativ pe articol

Un exemplu de articol il puteti vedea la aceasta adresa

http://www.mircea-badea.ro/blog/bin-laden-nu-stie-sa-inoate/

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.