Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

300 secretari de stat, fiecare cu sofer, secretara si consilieri

Guvernul Boc are o armata de 300 de secretari de stat, fiecare cu sofer, secretara si consilieri. In Romania sunt cel putin 300 de secretari de stat, daca sunt adunati pe cei angajati cu aceasta titulatura la ministere, la cabinetul primului-ministru, pe sefii de agentii si pe consilierii de stat de la Administratia Prezi­dentiala. Toti acestia din urma au rang de scretar de stat chiar daca nu sunt in ministere. Doar pentru salariile secretarilor de stat, statul plateste anual 3 milioane de euro, in conditiile in care numarul acestora, dar si a angajatilor din subordinea lor, ar fi trebuit injumatatit de la inceputul anului, dupa cum s-a angajat seful Guvernului Emil Boc.

Fiecare bugetar cu rang de secretar de stat are un salariu de 4.489 de lei (peste 1.000 de euro), la care se adauga sporurile. Un calcul sumar arata ca statul cheltuieste anual minim 3 mil. euro doar pentru salariile acestei categorii bugetare,

Cum comentati?

Citeste continuarea in Ziarul Financiar

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.