Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

15% reducere pentru asigurarea auto RCA

Cea mai ieftina asigurare auto RCA, detinatorii de autoturisme care isi vor incheia sau isi vor reinoi asigurarea auto obligatorie RCA in luna decembrie 2011 prin sistemul online oferit de eMAG Romania vor beneficia de o reducere suplimentara de 15% fata de pretul real, pentru orice polita de asigurare RCA. Comenzile asigurarilor obligatorii se poate face online si sunt livrate gratis, livrarea se va face a doua zi de la data lansarii comenzii, in orice judet sau localitate din Romania.

Prin sistemul de asigurare RCA online aveti posibilitatea de a alege cea mai buna oferta de pret oferite de companiile asiguratoare din Romania. Plata politelor de asigurare se face ramburs si nu se percepe nici o alta taxa de transport suplimentar pentru trimiterea politei de asigurare la domiciliu.

Compara si selecteaza ofertele companiilor pentru asigurari RCA si poti compara si incheia cea mai ieftina asigurare pentru autoturismul tau.

Simplu Ieftin si RapidRCA online
Calculeaza pret pentru asigurare rca

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.