Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

11.11.2011- ziua in care s-au inchis piramidele

Vineri, 11 noiembrie 2011, este o zi in care toata lumea se intreaba daca vine sau nu vine sfarsitul lumii si asta datorita unor coincidente care au avut loc in trecut. Autoritatile egiptene s-au dovedit a fi foarte speriate de aceasta data si astfel au decis sa inchida Piramida lui Keops, asta dupa ce au aparut diferite zvonuri cum ca masonii, evreii fanatici si numerologii planuiesc sa tina ritualuri infricosatoare de sacrificare si non-islamice. Ezoteristii cred ca in aceasta zi, are loc o aliniere numerica rara, care poate aduce cu ea diverse evenimente iesite din comun si care pot afecta omul. Astfel apar diferite simptome cum ar fi dureri de cap, somnolenta, oboseala, tensiune s.a.
Pe Facebook se pot gasi multe pagini despre ceea ce se crede ca se v-a intampla la aceasta data.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.